Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MUZIKAAL ORGANISATIE BUREAU

PROMO​VOCAAL

Jaerlawei 13, 9122 CT, Wetsens (Fr.)    

0519-221904 of 06-24257367

SINT VITUS PASSIE OVERNACHTINGS- ARRANGEMENT 2021

In het SINT VITUSPASSIE weekend biedt PROMOVOCAAL een bijzonder St.Vitusarrangement aan op vrijdag- en zaterdagavond.

Op de dag van uw SINT VITUSPASSIE avondvoorstelling bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom in de sfeervolle en gezellige PROMOVOCAAL Terpboerderij in Wetsens. Hier staat bij aankomst een kopje koffie/thee met een Friese lekkernij voor u klaar.

Na dit welkom kunt u uw spullen naar uw kamer brengen waar een opgemaakt bed onder het rieten dak of de karakteristieke houten balken, in 'Kerkzicht', op de Vide, de Hooizolder of onze nieuwe zolder voor u klaar staat. Met de voor u klaar gelegde handdoeken kunt u zich even opfrissen na de reis. 

Mocht u nog tijd hebben tot de voorstelling van de Sint Vituspassie, dan kunt u die vrij besteden met een wandeling over de contouren van de eens één van de grootste terpen van Friesland: Wetsens (Terppaadroute) of een heerlijke fietstochtje naar het Wad (8 km.). 

Maar u bent natuurlijk ook welkom om even heerlijk te ontspannen op de Deel bij de houtkachel of bij mooi weer in de ruime boerderijtuin.


Voor het diner kunt u op slechts 5 minuten rijden terecht in het knusse en mooie Friese Elfstedenstadje Dokkum. Daar kunt u bij een aantal van de gezellige eetgelegenheden die Dokkum rijk is terecht. Voor restauranttips kunt u hier klikken.


Na het diner kunt u weer parkeren bij de Terpboerderij, waarna u in slechts 2 minuten naar de St. Vituskerk kunt lopen.  

Na de Sint Vituspassie staat in de VITUSTENT bij de Sint Vitus Kerk een Sint Vitus-biertje of ander drankje en hapje voor u klaar. En bij terugkomst in de boerderij brandt op de gezellige Deel de houtkachel of buiten de vuurkorf (afhankelijk van het weer), waar u met de andere gasten met een hapje/drankje ook nog even na kunt praten.

DE VOLGENDE DAG

Na een ontspannen nachtrust in/op één van de sfeervolle slaapkamers/slaapplaatsen kunt u vanaf 8.30 uur genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet met huisgemaakte- en/of streekgebonden gerechten, waarna u ontspannen en voldaan aan uw thuisreis kunt beginnen. 

Het SINT VITUSARRANGEMENT op een rijtje:

 1. Vanaf 15.00 uur koffie/thee met een Friese lekkernij
 2. Een opgemaakt bed.
 3. Een overnachting in één van de gezellige boerderijslaapkamers, op de '(hooi-)zolder' of op de Vide.
 4. Gebruik van handdoeken
 5. Verblijf in de sfeervolle terpboerderij, omringd door een ruime tuin, waarin knusse zitjes, een bescheiden boomgaard, vuurplaatsen en een voetbaldoel elkaar afwisselen.
 6. Gezellige relax-, praat- en spelletjesruimtes op de Deel en de Vide met boeken, een sjoelbak en gezelschapsspelletjes.
 7. Sint Vitus drankje en hapje na het bezoek aan de Sint Vituspassie in de VITUSTENT en later een borrel op de Terpboerderij
 8. Ontbijtbuffet vanaf 8.30 uur de volgende morgen
 9. Verblijf op 2 minuten loopafstand van de Sint Vituspassie-locatie
 10. Voldoende parkeergelegenheid
 11. INCLUSIEF toegangskaart tot de Sint Vitus Passie
 12. Uitchecken om 10.00 uur

Dit alles voor slechts 75 euro p.p.

mail ons op [email protected] o.v.v. uw naam, datum van uw arrangement en aantal personen.