Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MUZIKAAL ORGANISATIE BUREAU

PROMO​VOCAAL

Jaerlawei 13, 9122 CT, Wetsens (Fr.)    

0519-221904 of 06-24257367

AGENDA WEEKENDEN

Promovocaal organiseert bijzondere weekenden in het sfeervolle Wetsens.

Hieronder ziet u op welke data deze weekenden plaatsvinden.

Meer informatie en/of een beschrijving van een zangweekend in het vorige seizoen kunt u lezen door op de foto te klikken! 

Weekend DATA

Midwinter Zangweekend: 17 t/m 19 januari 2014 (privéboeking, dus geen plaatsen beschikbaar)

Zomer Zangweekend: 19 juni t/m 21 juni 2015 (nog een aantal plaatsen)

Beschrijving van de WEEKENDEN

MIDWINTERWEEKEND

Tijdens de donkerste dagen van het jaar, als het buiten koud en guur is en de luchten ijl en vol vrieskou, organiseren we een Midwinterzang- en relax-weekend in het mooie en sfeervolle Wetsens met een heerlijk stamppotbuffet, genoeglijk warme plekjes rond de houtgestookte kachel op de Deel, leensloffen voor de koude voeten en dikke dekbedden om ´s avonds na een heerlijke ontspannen en gezellige dag gerieflijk warm onder te slapen.

Een weekend om die lange winter te doorbreken en vol energie de lente tegemoet te treden! 

LENTEWEEKEND

Als het weer echt lente is, de appel- en pruimenbomen in de boomgaard in volle bloesem staan, de tuin kleurrijk en vol geuren in bloei staat en de geur van vers gemaaid gras over de Friese weilanden hangt, organiseren we een Lentezang- en relax-weekend in het mooie en sfeervolle Wetsens! Wie weet gunt het weer ons een eerste lunch of diner aan de picknicktafels in de tuin en een borrel ´s avonds bij de vuurkorf? Hoe dan ook, even heerlijk genieten van alle geuren en kleuren in het 'hoge Noorden', tijdens dit zeer gewaardeerde Lente(zang)weekend!

ZOMERWEEKEND

Als de zomer volop in gang gang is, de tuin in volle bloei staat, de lucht verzadigd is met de geur van vers gemaaid gras en de merel haar avondlied fluit bovenop het 'Uleboerd', organiseren we twee Zomerweekenden in het mooie en sfeervolle Wetsens! Heerlijk genieten van het zwoele zomerweer, de prachtige zonsondergangen op het Wad, een avondlied bij de vuurkorf en buiten eten aan de picknicktafels met rood-wit geblokte kleden en een bos zomerbloemen op tafel! Hoe mooi kan de zomer zijn?

Lees hier het verslag van het Koorweekend van Popkoor Starlight in de zomer.